Loading...
 Start Page

DATENSCHUTZ

Εφαρμόζουμε το Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (σύμφωνα με το Ν. 2472/1997) και οποιεσδήποτε πληροφορίες μας παρέχετε παραμένουν απόρρητες και ασφαλείς, με τρόπο απολύτως σύμφωνο με τις προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα https://www.olympionmxa.gr/ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε εκτέλεση των υπηρεσιών που επιλέγει ο χρήστης της ιστοσελίδας. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες διωκτικές και δικαστικές αρχές, εφόσον το ζητήσουν αλλά πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα προσωπικά δεδομένα που δίνει ο χρήστης της ιστοσελίδας

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (την ηλεκτρονική του διεύθυνση, Ονοματεπώνυμο) μόνο όταν προχωρήσει σε συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη είναι απόρρητες και χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τις μονάδες μας. Οι μονάδες μας  δεν αποκαλύπτουν, μεταβιβάζουν, παραχωρούν ή ανταλλάσσουν προσωπικά δεδομένα πελατών τους, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από τον νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Cookies

Στην Ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε στην Ιστοσελίδα μας κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία που προσφέρουμε και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου. Η https://www.olympionmxa.gr/ χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.

  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.
  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της olympionmxa.gr.
  • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, Google

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

  • https://www.olympionmxa.gr/ δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ. αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).
  • Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

Η  https://www.olympionmxa.gr/ συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:

  • Η https://www.olympionmxa.gr/ και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.
  • https://www.olympionmxa.gr/ και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της https://www.olympionmxa.gr/, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό της https://www.olympionmxa.gr/
  • https://www.olympionmxa.gr/ δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.

OLYMPION - DIALYSIS CENTER AMALIADA

  30 Navarinou str, Amaliada
PC 27200 
  +30 26220 28290
  dialysisamaliada@olympion-group.com

OLYMPION - DIALYSIS CENTER CHANIA

  106 Perivolion str, Chania
PC 73136 
  +30 28216 01331
  dialysischania@olympion-group.com

OLYMPION - DIALYSIS CENTER NAFPAKTOS

 Kato Platanitis, Antirio
PC 30020
  +30 26343 06962
  dialysisnafpaktos@olympion-group.com

OLYMPION - DIALYSIS CENTER PATRA

  Volou & Meilihou, Kato Syhaina, Patras, Greece PC: 26443 
  +30 2611 100 600
  dialysispatra@olympion-group.com

Terms & Conditions / Privacy Policy

Login / Sitemap

© Copyright 2019 - 2021 DIALYSIS CENTERS OLYMPION GREECE