Loading...
 Start Page

Η Μονάδα μας

Καλωσήρθατε στην όμορφη Πάτρα!

Η Πάτρα είναι μια ζωντανή πόλη με πληθυσμό περίπου διακοσίων χιλιάδων κατοίκων, με πολύ ελκυστικές και συναρπαστικές εκδηλώσεις και πολλές ανέσεις. Συνδυάζει με επιτυχία τα πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης πόλης με τη γοητεία ενός τόπου με μια μεγάλη ιστορία. Η πόλη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών ευκαιριών με πολλές μουσικές, θεατρικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Στη Δημοτική Πινακοθήκη και σε πολλές ιδιωτικές γκαλερί, πραγματοποιούνται εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής από τοπικούς και διεθνώς γνωστούς καλλιτέχνες. Τα αρχαιότερα ίχνη μόνιμης ανθρώπινης εγκατάστασης στην Πάτρα εντοπίστηκαν κατά την Πρωτοελλαδική περίοδο στα μέσα της 3ης χιλιετίας π.Χ. και από τότε η περιοχή κατοικήθηκε συνεχώς.

Υπηρεσίες - Εγκαταστάσεις

 

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Ολύμπιον Πατρών αποτελεί μέρος της Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής ΟΛΥΜΠΙΟΝ. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της είναι εύκολα προσβάσιμες με αυτοκίνητο ή με δημόσια συγκοινωνία και προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Η ΜΤΝ λειτουργεί στο πρώτο επίπεδο του κτιρίου και αποτελείται από την αίθουσα υποδοχής, αναμονής, δύο αίθουσες θεραπείας καθώς και τα γραφεία των ιατρών και των διοικητικών υπαλλήλων.

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές θεραπείας αιμοκάθαρσης που περιλαμβάνουν αιμοκάθαρση και αιμοδιαδιήθηση on-line χρησιμοποιώντας τον τεχνικό εξοπλισμό της Baxter.

Ελεύθερο Wi-Fi. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σερβίρουμε σάντουιτς και χυμούς στους ασθενείς. Δωρεάν καφές και τσάι μπορούν να ζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Παροχές

 

Δωρεάν καφές & τσάι

Snack

Τηλεόραση με διεθνή κανάλια

Μεμονωμένα ακουστικά

Free WiFi

Εξοπλισμός

 

Οι μονάδες μας διαθέτουν εξοπλισμό της εταιρείας Baxter.

Η Baxter επικεντρώνεται στην παροχή των καλύτερων δυνατών θεραπειών για τους νεφροπαθείς , ανυψώνοντας τα πρότυπα περίθαλψης σε όλες τις θεραπευτικές επιλογές, είτε πρόκειται για χρόνια φροντίδα σε κέντρο αιμοκάθαρσης είτε στο σπίτι, είτε σε νοσοκομειακό περιβάλλον για οξεία περίθαλψη. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες των ασθενών, υποστηρίζοντας μεγαλύτερη πρόσβαση σε καινοτόμα προϊόντα, θεραπείες, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη για τη νεανική φροντίδα παγκοσμίως.

Η Ομάδα μας

 

Η φιλική πολύγλωσση ομάδα μας, οι έμπειροι νεφρολόγοι και το διοικητικό προσωπικό που συντονίζει την αιμοκάθαρση σας πριν και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα χαρεί να σας βοηθήσει πριν την άφιξή σας και να σας υποδεχτεί στη μονάδα.

Μεταφορά

 

Η μονάδα μας διαθέτει οχήματα ασθενοφόρα για την μεταφορά σας από το χώρο διαμονής σας. Η μεταφορά από τα ξενοδοχεία γύρω από την Πάτρα μπορεί να γίνει σε συνεννόηση με το προσωπικό της μονάδας.

Επιπλέον παρέχουμε σε όλους τους ασθενείς την δυνατότητα άμεσης διακομιδής στο πλησιέστερο νοσοκομείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για να λάβετε προσφορές, παρακαλούμε να μας στείλετε το όνομα του ξενοδοχείου σας ή τα καταλύματα διακοπών. Η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει στην οργάνωση της μεταφοράς από και προς τη μονάδα.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

 

Για να σας εξασφαλίσουμε θεραπεία στη μονάδα μας, ο ασθενής πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί μας τουλάχιστον τρεις μήνες πριν. Το ραντεβού θα κρατηθεί για τον ασθενή μόνο μετά τον έλεγχο του ιατρικού φακέλου από τον νεφρολόγο μας, επιβεβαιώνοντας το είδος και τις ώρες θεραπείας.

Email: dialysispatra@olympion-group.com

Τηλέφωνο: +30 2611 100 600

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

  Λεύκα, Αμαλιάδας
ΤΚ 27200 
  +30 26220 28290
  dialysisamaliada@olympion-group.com

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

  Περιβολίων 106, Χανιά
ΤΚ 73136 
  +30 28216 01331
  dialysischania@olympion-group.com

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

  Κάτω Πλατανίτης, Αντίρριο
ΤΚ 30020
  +30 26343 06962
  dialysisnafpaktos@olympion-group.com

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

  Βόλου & Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα ΤΚ 26443 
  +30 2611 100 600
  dialysispatra@olympion-group.com

Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝ