Loading...
 Start Page

Η Μονάδα μας

Καλωσήρθατε στην όμορφη Ναύπακτο!

Η πόλη της Ναυπάκτου ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ελλάδας και πιθανόν της Ευρώπης μπορεί να γοητεύσει τους επισκέπτες της με το μικρό ενετικό λιμάνι της, τον έντονο μεσαιωνικό χαρακτήρα της, τις χαλαρωτικές παραλίες και το καταπράσινο τοπίο που τη καθιστά τόσο μοναδική. Το λιμάνι είναι το πιο γραφικό σημείο της πόλης. Μια μακριά καθαρή παραλία ξεκινά από το λιμάνι και εκτείνεται για πολύ. Στον λόφο πάνω από την πόλη υπάρχει ένα ρομαντικό βενετσιάνικο κάστρο με υπέροχη θέα στη θάλασσα με θέα τις απέναντι ακτές της Πελοποννήσου. Στο λιμάνι θα δείτε ένα άγαλμα του Θερβάντες που έχασε το χέρι του σε μια ναυμαχία του Ναυπάκτου κατά τη μεσαιωνική εποχή.

Υπηρεσίες - Εγκαταστάσεις

 

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην είσοδο της γραφικής πόλης της Ναυπάκτου είναι το νεοσύστατο κέντρο αιμοκάθαρσης έτοιμο να εξυπηρετήσει τους ντόπιους και ξένους ασθενείς που επισκέπτονται την Ελλάδα. Αυτό το κέντρο συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία, έμπειρη ομάδα νεφρολόγων και μια μοναδική τοποθεσία με θέα τον Κορινθιακό κόλπο.

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές θεραπείας αιμοκάθαρσης που περιλαμβάνουν αιμοκάθαρση και αιμοδιαδιήθηση on-line χρησιμοποιώντας τον τεχνικό εξοπλισμό της Baxter.

Ελεύθερο Wi-Fi. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σερβίρουμε σάντουιτς και χυμούς στους ασθενείς. Δωρεάν καφές και τσάι μπορούν να ζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Παροχές

 

Δωρεάν καφές & τσάι

Snack

Τηλεόραση με διεθνή κανάλια

Μεμονωμένα ακουστικά

Free WiFi

Εξοπλισμός

 

Οι μονάδες μας διαθέτουν εξοπλισμό της εταιρείας Baxter.

Η Baxter επικεντρώνεται στην παροχή των καλύτερων δυνατών θεραπειών για τους νεφροπαθείς , ανυψώνοντας τα πρότυπα περίθαλψης σε όλες τις θεραπευτικές επιλογές, είτε πρόκειται για χρόνια φροντίδα σε κέντρο αιμοκάθαρσης είτε στο σπίτι, είτε σε νοσοκομειακό περιβάλλον για οξεία περίθαλψη. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες των ασθενών, υποστηρίζοντας μεγαλύτερη πρόσβαση σε καινοτόμα προϊόντα, θεραπείες, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη για τη νεανική φροντίδα παγκοσμίως.

Η Ομάδα μας

 

Η φιλική πολύγλωσση ομάδα μας, οι έμπειροι νεφρολόγοι και το διοικητικό προσωπικό που συντονίζει την αιμοκάθαρση σας πριν και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα χαρεί να σας βοηθήσει πριν την άφιξή σας και να σας υποδεχτεί στη μονάδα.

Μεταφορά

 

Η μονάδα μας διαθέτει οχήματα ασθενοφόρα για την μεταφορά σας από το χώρο διαμονής σας. Η μεταφορά από τα ξενοδοχεία γύρω από την Ναύπακτο μπορεί να γίνει σε συνεννόηση με το προσωπικό της μονάδας.

Επιπλέον παρέχουμε σε όλους τους ασθενείς την δυνατότητα άμεσης διακομιδής στο πλησιέστερο νοσοκομείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για να λάβετε προσφορές, παρακαλούμε να μας στείλετε το όνομα του ξενοδοχείου σας ή τα καταλύματα διακοπών. Η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει στην οργάνωση της μεταφοράς από και προς τη μονάδα.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

 

Για να σας εξασφαλίσουμε θεραπεία στη μονάδα μας, ο ασθενής πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί μας τουλάχιστον τρεις μήνες πριν. Το ραντεβού θα κρατηθεί για τον ασθενή μόνο μετά τον έλεγχο του ιατρικού φακέλου από τον νεφρολόγο μας, επιβεβαιώνοντας το είδος και τις ώρες θεραπείας.

Email: dialysisnafpaktos@olympion-group.com

Τηλέφωνο: +30 26343 06962

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

  Λεύκα, Αμαλιάδας
ΤΚ 27200 
  +30 26220 28290
  dialysisamaliada@olympion-group.com

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

  Περιβολίων 106, Χανιά
ΤΚ 73136 
  +30 28216 01331
  dialysischania@olympion-group.com

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

  Κάτω Πλατανίτης, Αντίρριο
ΤΚ 30020
  +30 26343 06962
  dialysisnafpaktos@olympion-group.com

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

  Βόλου & Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα ΤΚ 26443 
  +30 2611 100 600
  dialysispatra@olympion-group.com

Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου

Login / Sitemap

Copyright © 2019 - 2024 ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝ